Da Porsgrunn kommune leverte Telemark fylkeskommune plan med oversikt over alt det fine som er gjort innen idrett og fysisk aktivitet, fikk de tilbakemelding fra fylket: Hva har dere ikke gjort?

I Porsgrunns nye plan for idrett og fysisk aktivitet står det nemlig mye om hva som er blitt gjort i kommunen, men lite om hva som ikke er gjort, ifølge Porsgrunn Dagblad.

Telemark fylkeskommune mener mye i Porsgrunn kommunes planer høres bra ut. Men de vil gjerne vite mer om hvordan det gikk med forrige plan.

Telemark fylkeskommune savner også inkludering og integrering i den nye planen fra Porsgrunn.

Fylkeskommunen minner om at universelt utformede omgivelser er avgjørende for den enkeltes livskvalitet. Fylket minner også om at det offentlige har et særlig ansvar for å gjøre anlegg og områder tilgjengelig for alle.

Idrettsanlegg som mottar spillemidler må oppfylle kravene til universell utforming, heter det videre i påminnelsen. Om anlegg i Porsgrunn ikke tilfredsstiller dagens krav, bør kommunen vurdere rehabiliteringstiltak for å gjøre disse universelt utformet, mener fylkeskommunen.

Kilde: Porsgrunns Dagblad

Ungdommer spiller sandvolleyball
Foto: Illustrasjonsfoto: Dage Jenssen/Telemark fylkeskommuneTelemark fylkeskommune vil gjerne også få høre hva som ikke er godt nok i Porsgrunn kommune.